Followers

Tuesday, April 19, 2011

Jom Join Give Away Aimi !

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Tadi tengah sibuk² update blog lagi satu (KLIK SINI KALO SUDI) aku ternampak plak Cik Rina update blog dia sal GA ni...aku apa lagi terus laju jak join biarpun x kena tag...errr tuan rumah boleh kan i join???(buat mata chomel bulat²...hehehe)

Syarat dia mudah jak...kalo mo tau lebih lanjut kelik banner untuk join ya...


Tarikh tutup : 30 April 2011

Tapi yang buat aku teruja tu ialah hadiah²nya...

pertama --> top up RM30

kedua & ketiga --> masih mencari idea ,
or korg nak top up jugak ? ^^

keempat --> selendang , ( kalo dpt dekat laki , sila sila bg dekat mak , makcik or kakak or adik korg ke )...

kelima & keenam --> percuma header & masuk dalam bloglist saya okay ? ^^

ketujuh & kelapan --> blog review beserta komen dr saya :)

kesembilan & kesepuluh --> top up RM3 :p

update :: yang tak berjaya mndapat tempat 1 2 3 4 5 6 7 8 9 & 10 , jangan risau , nanti saya jadi follower korg eaa , & komen banyak banyak okay ? tanda penghargaan sebab join ^^

Cik Aimi...kalo x jadi no.1 dapat header pun jadik la sebab sekarang ni aku tengah laparkan header...arghhh!!!

Tag
Moon
Dian

Pssst : beri komen tentang header baru yang aku bikin semalam DI SINI...:)

1 comment:

aimi shahida said...

yeah , hehe
tq join GA ni , moga ade luck laa dpt header tu eaa :)