Followers

Friday, April 29, 2011

Contest Mata Paling Cantik

Assalamualaikum salam sejahtera kepada anda semua semoga bahagia!!!

Yaww...lama x update apa² contest memandangkan sekarang ni bz buat persiapan untuk 3P...petang ni mo gi dewan masyarakat untuk buat persiapan akhir...bz manjang...tapi hari ni curi² update contest sebab aku ada nampak contest yang maha best hahaha...


Syarat² :-

1. Mesti ada blog & facebook - DONE

2. Follow blog Hikayat Si Luncai - DONE

3. Kelik LIKE Page Sweetpink Lens Shoppe - DONE

4. Simpan banner Contest Mata Paling Cantik di sidebar & link kan ke entri INI - DONE

5. Buat entri simple mengenai contest ni. Simpan la gambar yang close up bahagian muka & mata. Gambar paras pinggang pun ok asalkan terang x kisah gambar tu pakai contact lens @ x. Boleh simpan berapa banyak gambar but hanya 1 saja yang dipilih hehehe - DONE

6. Tag 3 orang...mo tag StengJulizah, Moon & Dian - DONE

7. Tinggalkan link entri contest dekat bahagian komen entri tu nanti - akan di DONE kan hehe...

Lepas ni suma gambar yang join tu akan diupload ke page Sweetpink Lens Shoppe. Pemenang akan ditentukan oleh jumlah LIKE gambar paling banyak. So, kena promote gambar tu lebih² la hahaha...makin ramai orang LIKE makin tinggi peluang untuk menang.Yay!!!

Tarikh Tutup : 22 Mei 2011

Gambar²nya jejejengggg~~~


* * *


* * *

Taraaa~~~

Tu jak gambar² yang aku pertaruhkan chewahhh!!!

Pssst : Cik Moon, contest yang lain tu nanti aku akan join jugak...tunggu hehehe~~~

3 comments:

elnino moona said...

okey..akan di join..:)
kumpul gambar mata santek2 dulu..

Encik Luncai said...

hi nor adzwaty,

thanks join contest ni..good luck :)

Anonymous said...

good start